Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Οι παραγγελίες αποστέλλονται  με τα ΕΛΤΑ courier
Η χρέωση εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. (Σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ.)

Τα Διεθνή Ογκομετρικά Βάρη υπολογίζονται με τη χρήση του ακόλουθου τύπου:
Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος.
.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη.

Η χρέωση της αποστολής γίνεται ως εξής:

1)  ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:
Μέχρι 2 κιλά: χρέωση € 3,00.
Για κάθε επί πλέον κιλό χρέωση € 1.20
 
2)  ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:
Μέχρι 2 κιλά: χρέωση € 4.00
Για κάθε επί πλέον κιλό χρέωση € 1.20

Η αντικαταβολή χρεώνεται € 2.50

Οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.

Εάν η αξία της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερη των 90 ευρώ τότε τα μεταφορικά είναι δωρεάν, εφόσον το βάρος της παραγγελίας σας (πραγματικό ή ογκομετρικό) είναι μέχρι 20 κιλά.

Σημείωση:

Στις δυσπρόσιτες περιοχές θα γίνεται προσπάθεια η αποστολή να γίνει με τα ΕΛΤΑ , ώστε τα προϊόντα να παραδοθούν στον τόπο διαμονής του πελάτη.  . Σε αυτή την περίπτωση η παραλαβή θα γίνεται από το πλησιέστερο στην διεύθυνση του πελάτη γραφείο .ΕΛΤΑ.

Για τον λόγο αυτό άν πιστεύετε ότι ανήκετε σε αυτές τις περιοχές να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν στείλετε την παραγγελία σας.

Η εταιρεία μας επίσης συνεργάζεται με πρακτορεία μεταφορών τα οποία μπορούν να σας παραδώσουν την παραγγελία σας στο σπίτι του αγοραστή.