Τρόποι Πληρωμής

H παραγγελία σας μπορεί να πληρωθεί με τέσσερις τρόπους:

 Α) Πιστωτική κάρτα.

Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται κατευθείαν στον proxy server της τράπεζας EUROBANK σε ασφαλές περιβάλλον
 
H διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Σε συνεργασία με την Alphabank εξοφλείτε τα επιλεγμένα προϊόντα με ασφάλεια. Η έγκριση δίδεται άμεσα από server της τράπεζας χωρίς να μας γνωστοποιούνται και χωρίς να αποθηκεύονται στοιχεία όπως ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας.

Δεκτές γίνονται οι περισσότερες κάρτεςVisa, MasterCard, Maestro

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών EUROBANK και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
 

Β) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε  να κάνετε κατάθεση των χρημάτων  της παραγγελίας σας σε έναν από τους λογαριασμούς τής εταιρείας Κοσμά Αγγελική.
 Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας μας για την εξόφληση της παραγγελίας σας με απ' ευθείας τραπεζική κατάθεση.
 
Σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα τα έξοδα βαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον αγοραστή.

ΕΘΝΙΚΗ 107/787380-87
ΙΒΑΝ GR0301101070000010778738087


EUROBANK 0026.0279.66.0200478557
IBAN GR5902602790000660200478557

 

Στην περίπτωση πληρωμής σε Τραπεζικό λογαριασμό η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αφού λάβουμε γνώση για την κατάθεση των χρημάτων. Προκειμένου να επισπευστεί η διαδικασία παρακαλούμε όταν κάνετε την κατάθεση ενημερώστε μας με e-mal info@kosmasmusic.gr με αντίγραφο της καταθεσής ή τηλεφωνικά στο 2108062601 . Παρακαλούμε επίσης να ζητήσετε από την Τράπεζα να σημειώσει στην κατάθεση σας το ονοματεπώνυμο σας ή τον αριθμό παραγγελίας που αφορά. Αυτό είναι σημαντικό για την ταυτοποίηση της κατάθεσης των χρημάτων με την παραγγελία. Για παραγγελίες από το εξωτερικό δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω κατάθεσης σε Τραπεζικό λογαριασμό.

Στη συνέχεια σας αποστελουμέ τα προϊόντα.
 

Γ) Αντικαταβολή :
 
Έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας κατά την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων. Η δυνατότητα αυτή υπάρχει μόνον αν η αποστολή γίνεται μέσω ΕΛΤΑ ή μέσω Γενικής Ταχυδρομικής (courier). Δεν αποστέλλονται με αντικαταβολή παραγγελίες άνω των 1200 ευρώ, ούτε παραγγελίες κάτω των 10,00 ευρώ (Αξία εμπορευμάτων χωρίς τα έξοδα). Στην περίπτωση επιλογής εξόφλησης με αντικαταβολή ο πελάτης επιβαρύνεται με το ποσό των € 2,50 το οποίο αντιστοιχεί στα έξοδα αντικαταβολής.

Για παραγγελίες από το εξωτερικό δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.
 

Δ) Πληρωμή με την παραλαβή από το κατάστημα.

Εάν επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα, μπορείτε την εξοφλήσετε είτε με μετρητά, εάν η αξία της είναι μέχρι € 500, είτε με πιστωτική κάρτα (εφάπαξ ή με δόσεις).